Een trapveld of sportveld van kunstgras

Niets mooiers dan sportende kinderen in de wijk waar ze wonen. Samen een balletje trappen op een schone en veilige ondergrond van kwalitatief kunstgras. 

CityGrass ontwerpt, installeert en onderhoudt trapvelden en sportvelden in woonwijken. We werken met een team dat een certificaat heeft behaald voor het vakkundig aanleggen van kunstgras. Een goed aangelegd veld geeft jarenlang plezier. Zeker als deze grasmat door CityGrass goed onderhouden wordt. 

Voor diverse sporten leveren we ook de benodigde attributen zoals de bekende voetbalgoals en basketbalpalen. Ook ballenvangers, korfbalpalen en hockeygoaltjes zitten in ons assortiment. 

Onderhoud kunstgras

 

Heeft u bestaande trapvelden, sportvelden of speeltuinen van kunstgras die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? CityGrass biedt ook voor deze kunstgrasvelden degelijke onderhoudscontracten aan. 

Door geregeld onderhoud te plegen aan de trapvelden in de wijk kunnen de kinderen veilig blijven spelen. Het repareren van kleine stukken kunstgras, het verwijderen van het blad en vuil, alsook het opborstelen van het kunstgras behoren o.a. tot de werkzaamheden.

Het structureel onderhouden van kunstgras bij speelvelden, sportvelden en trapvelden wordt zeker aangeraden voor levensduur en behoud van een prachtige kunstgrasmat. CityGrass is hierin een bewezen betrouwbare en snelle partner. Neem contact op voor meer informatie.