Een speeltuin met kunstgras

De voordelen van een speeltuin met een bodem van kunstgras zijn groot. Zeker door ouders wordt kunstgras enorm gewaardeerd. Schoon, veilig en met valdemping laten zij hun kinderen hier graag op spelen.

CityGrass verzorgt de complete aanleg van speeltuinen. Ook denken we graag mee in het ontwerp. We werken hierbij uiteraard met veilige en duurzame materialen. Afhankelijk van de hoogte van de toestellen passen we de valdemping aan, zodat we altijd aan de normen van de overheid voldoen.

Wie zegt dat kunstgras groen moet zijn? Kinderen houden van opvallende kleuren. Het kunstgras van CityGrass is dan ook in vele kleuren te verkrijgen. Rood kunstgras, blauw kunstgras, oranje kunstgras, geel kunstgras; niks is ons te gek. We kunnen de hele bodem met 1 kleur bedekken maar ook diverse kleuren en vormen met elkaar combineren.

Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een mooi speeltoestel in de vorm van een schip te plaatsen met daaronder blauw kunstgras zodat het echt lijkt of de boot in het water ligt?! Of misschien daar tegenaan wel een stuk geel kunstgras dat dient als strand of eiland?  Maak het af met figuren van visjes, bladeren of dieren; het kan allemaal bij CityGrass. Wij denken graag met u mee om samen tot een creatief en uitdagend plan te komen zodat kinderen zelf spelletjes bedenken in uw speeltuin.

Onderhoud kunstgras

 

Heeft u bestaande speeltuinen of trapvelden in uw wijk van kunstgras die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? CityGrass biedt ook voor deze kunstgrasvelden degelijke onderhoudscontracten aan.

Door geregeld onderhoud te plegen aan de speeltuinen in de wijk kunnen de kinderen veilig blijven spelen. Het repareren van kleine stukken kunstgras, het verwijderen van het blad en vuil, alsook het opborstelen van het kunstgras behoren o.a. tot de werkzaamheden.

Het structureel onderhouden van kunstgras bij speeltuinen, sportvelden en trapvelden wordt zeker aangeraden voor levensduur en behoud van een prachtige kunstgrasmat. CityGrass is hierin een bewezen betrouwbare en snelle partner.

Wilt u uw speeltuin een opfrisbeurt geven door kleur toe te voegen aan de  kunstgras bodem? Vraag de specialisten van CityGrass naar de mogelijkheden.