Wilt u jonge kinderen op een veilige en verantwoorde manier laten spelen? Denk dan eens aan de compacte en interactieve Moby Playground. Deze kunstgras speelmat met pratende koepel zorgt voor uren speelplezier.

Samen denken en doen, daar staat onze Moby Playground voor. We dagen jonge kinderen uit middels opdrachten en geluiden om op een klein oppervlakte veilig te bewegen. 

Moby Playground is een driedimensionaal speelveld met een diameter van 8 meter waarbij de bodem gemaakt is van kwalitatief hoogwaardig kunstgras.
Er wordt een speciale onderlaag geïnstalleerd zodat het speelveld gegarandeerd is van comfort en veiligheid. 

Naast de vele kleuren waar kinderen zelf hun spellen bij bedenken, bestaat de Moby Playground ook uit een interactieve koepel, de Moby. Deze interactieve gekleurde Moby met led verlichting, geeft opdrachten aan de kinderen. Door middel van een knop op de Moby gaat de Moby praten en geeft deze een opdracht. Een voorbeeld van zo’n opdracht is een optelsom ‘Hoeveel is 4 plus 6?’, de gebruiker moet dan naar het juiste antwoord gaan op de speelmat, in dit geval moet de gebruiker dus op de ’10’ gaan staan.

De Moby heeft vele verschillende opdrachten en raadsels voor kinderen tussen de 2 en ongeveer 10 jaar. De spellen kunnen zowel samen als alleen gespeeld worden. Ook zonder het geluid van de Moby daagt de kunstgras speelmat met zijn diverse kleuren en vormen de kinderen uit om te gaan spelen. 

Oudere kinderen vermaken zich graag op een trapveld met een voetbal. De kleintjes worden daarbij nog weleens onder de voet gelopen. Met een Moby Playground blijven de kleine kinderen in het zicht van hun ouders en kunnen ze zelfstandig spelen. Veilig en verantwoord.

De Moby Playground geeft enorm veel speelplezier op een relatief kleine ruimte. Een ruimte met een diameter van 8 meter kan al snel gevonden worden, zowel binnen als buiten. Een echte ‘eye-catcher’ voor op de camping, kinderdagverblijf, (binnen)speeltuin of terras van uw restaurant.

De Moby Playground is eenvoudig in gebruik en onderhoudsvriendelijk. CityGrass verzorgt de complete aanleg van de Moby Playground, inclusief technische installatie en gebruikersuitleg.

Speelveld Moby

Meer weten over de Moby Playground?

Neem dan contact met ons op of kijk op de site van onze partner.