*NEW* City Pure Play - Ecologisch kunstgras

Een ware revolutie in kunstgras en een resultaat om trots op te zijn! Het meest natuurlijkvriendelijke kunstgras ooit. 

  • City Pure Play is volledig herbruikbaar. 
  • City Pure Play haalt stikstof uit te lucht
  • Ingevuld met ‘green sand’ haalt het CO2 uit de lucht
  • City Pure Play is desinfecterend en antistatisch
  • Met 20m2 City Pure Play bereik je hetzelfde als 20 bomen!

Samen maken we het verschil!

 

100% renewable

City Pure Play is 100% circulair. Met ‘one DNA’ en zodoende volledig herbruikbaar en te verwerken tot nieuw hoogwaardig kunstgras. 

Verwijder stikstof met City Pure Play

20M2 = 20 BOMEN

Schone lucht

City Pure Play werkt door het gebruik van PURETi als UV fotokatalysator en zet daarmee de schadelijke ammoniak en stikstof met zuurstof en water uit de lucht om naar onschadelijke minerale nitraten en water. De werking van City Pure Play komt neer op dezelfde werking als 20 bomen bij het installeren van 20m2 kunstgras.

Negatieve CO2 uitstoot

City Pure Play ingevuld met Green sand haalt CO2 uit de lucht. Niet alleen het residu van de omzetting van de broeikasgassen naar onschadelijke mineralen, zelfs nog meer dan dat.

1 kg ‘green sand’ bindt 1,25 kg CO2 uit de lucht

Getest en goedgekeurd

Gezondheid

City Pure Play is door het gebruik van PURETi desinfecterend. De oxidatieve afbraak van lipiden (bekend als lipide peroxidatie) zorgt ervoor dat microben en virussen worden afgebroken. Zodoende heeft City Pure Play een sterke antibacteriële werking en betekent het dat ook mos, schimmels en algen niet de kans krijgen om te groeien, waardoor biociden en pesticiden overbodig zijn.

Hoe werkt City Pure Play

Het actieve bestanddeel van PURETi in City Pure Play is TiO2 (Titaniumdioxide), een natuurlijk voorkomend mineraal dat een fotokatalytisch proces genereert, wat resulteert in de afbraak van organische moleculen.

City Pure Play vermindert actief en continu de indirecte broeikasgassen, zoals stikstof (NOx) en VOC’s (vluchtige organische stoffen zoals methaan, tolueen, n-heptaan, enz.) alsook de deeltjes (PM2,5 en PM10) die smog veroorzaken.

Het TiO2 werkt alleen als een katalysator en neemt zelf niet deel aan het proces, het is dus geen biocide, noch pesticide. Het grote contactoppervlak van kunstgras zorgt voor uitstekende resultaten.