Een bijzonder sportveld voor jong en oud bieden we met ASM (Athletic Skills Model). Met dit wetenschappelijk onderbouwde kunstgrasveld worden bewegingsvaardigheden getraind. 

Het Athletic Skills Model (ASM) is van oorsprong een wetenschappelijk (sport) talentontwikkelingsmodel. Erop gericht om het hele lichaam zowel fysiek als mentaal uit te dagen. 

Al snel bleek dat een dergelijke benadering voor alle leeftijden en niveaus tot een gezonde manier van bewegen leidt. Fysiotherapeuten, sportdocenten en bewegingsleerspecialisten zijn het erover eens dat ASM bijdraagt aan een gezonde sportuitdaging. Op een ASM veld kunnen enorm veel verschillende  bewegingsvaardigheden getraind worden.

CityGrass verzorgt de volledige installatie van het ASM veld. Zo realiseren we ieder ontwerp van kleuren en patronen in een kwalitatief hoogwaardige kunstgras mat. Vanuit de oorspronkelijke ontwikkelaars van ASM hebben wij de goedkeuring ontvangen en zijn gecertificeerd om dergelijke kunstgras sportvelden te mogen uitwerken en installeren. CityGrass verzorgt indien gewenst het complete project, inclusief de installatie van de hekken, bestrating rondom en sportattributen in het veld.

Heeft u interesse in een ASM (sport)veld neem dan contact op met CityGrass. Wij brengen u in contact met de officiële ontwerpafdeling waarbij sporters, trainers en fysiotherapeuten het ontwerp verzorgen. 

CityGrass is trotse partner van het ASM concept.

ASM Playce logo

Meer weten over de mogelijkheden van AMS?

Neem dan contact met ons op of kijk op de site van onze partner.

Het concept, realisatie en het onderhoud nemen wij graag uit handen.